Merk je dat…

Deze video’s helpen jou

In deze gratis videotraining met 3 video’s leer je meer over wat faalangst nu is, hoe kinderen denken en voelen met faalangst, en tips hoe je als ouder je kind kan helpen om minder door het hoofd en angsten in beslag te worden genomen.

Het resultaat

Wil je dat?

Meld je dan nu aan om mee te doen! Je krijgt dan 3 video’s die je helpen om je kind met faalangst te ondersteunen. En daar hoef je helemaal niets voor te betalen. Het is helemaal gratis!

Over Daphne Hoogendoorn

Als iemand die bang is om fouten te maken, weet ik waar ik het over heb. Hoe het je in de weg kan staan en kan belemmeren en blokkeren. Hoe dat strenge stemmetje in je hoofd je klein kan maken en je weg houdt van dat wat je echt belangrijk vindt. Het heeft mij er jarenlang van weerhouden te doen wat ik het liefste wil doen. Ik ontdekte dat door te doen en ervaren veel van mijn angsten luchtbellen bleken. En dat er een prachtige manier is om met al die vervelende gedachten en angsten om te gaan. Gewoon. Door de strijd te staken en op pad te gaan. En hoe prachtig is het dat ik wat ikzelf heb ervaren in mijn coaching en trainingen door kan geven aan de kinderen én de ouders!

Weg met dat strenge stemmetje!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk kinderen te leren zich minder te laten belemmeren door (negatieve) gedachten en emoties. Die strenge stem die hen klein houdt, klein maakt, terug houdt. Ik wil hen inspireren weer op zichzelf te kunnen vertrouwen en die dingen te gaan doen die ze EIGENLIJK graag willen doen. Om hun volle potentieel te gaan benutten en alles uit het leven te halen wat erin zit. En te zijn wie ze zijn. Om te gaan groeien en stralen. Mét liefde naar zichzelf.

Durf te falen, versla de monsters!

En dat doe ik op een heel bijzondere manier. Met mijn creatieve brein en unieke coachtechnieken  heb ik het programma ‘Durf te falen, versla de monsters’ ontwikkeld. Gebaseerd op het gedachtengoed van ACT ‘Acceptance and Commitmenttherapy’.

ACT heeft een nieuwe en verrassende aanpak in het omgaan met negatieve gedachten, geluk en tevredenheid in het leven. In plaats van nieuwe technieken aan te leren om gelukkig te worden, leer je minder te vechten tegen je (negatieve) gedachten en gevoelens, vermijdingsgedrag te ondermijnen, meer contact te krijgen met het hier en nu en, zeer belangrijk, met je waarden, dat wat je echt graag wilt. ACT heeft een stevige wetenschappelijke basis.

Wil jij dat je kind op zichzelf vertrouwt en weer kan stralen…?

In het Stoere Start – Durf te falen programma help ik kinderen door dat strenge stemmetje in hun hoofd te herkennen en minder te vechten tegen die gevoelens en grootse angsten. Ik leer ze om groots te gaan doen, denken en dromen en te ervaren dat goed ook goed genoeg is. Zodat ze zichzelf weer gaan accepteren in alle facetten en weer te vertrouwen op zichzelf.   De oefeningen in deze GRATIS videotraining komen allemaal uit dit programma. Je kunt dus meteen aan de slag! Wil je het als ouder ervaren hoe ik in het programma met kinderen aan de slag ga? Doe je mee?