Weerbaar communiceren

‘Weerbaar communiceren’ voor pubers en/of hun ouders

Dé training weerbaar communiceren voor pubers!

Voor pubers zijn er niet zoveel leuke en uitdagende trainingen beschikbaar. En toch zijn er veel vragen op het gebied van emoties en gedrag. De ene puber is voortdurend brutaal en de ander laat over zich heen lopen. En op school en bij vrienden…..doen ze dat precies andersom dan thuis!

Als ouder maak je je zorgen over hoe onhandig jouw puber reageert in sociale situaties. Soms denk je dat het nooit meer goed komt en modder je maar door.

Waarom deze training over emoties, gedrag en weerbaarheid?

Pubers worden veel gecorrigeerd op hun gedrag en hun grote mond. Meestal krijgen pubers te horen wat er niet goed is aan hoe ze zaken aanpakken en wat ze fout doen.

Trainingen zijn vooral gericht op het aanleren van vaardigheden en gedrag, waardoor er geen connectie is met wie de puber is en wat zijn diepste behoefte is.

De training weerbaar communiceren begint bij het begin en is compleet anders van inhoud en opbouw dan andere trainingen.

Willen pubers meedoen aan trainingen dan moet het voor hen wel iets opleveren waar ze elke dag iets aan hebben.

En dat is precies wat deze training biedt! Niet het voordeel van ouders en leerkrachten staat voorop, maar het voordeel voor de puber in verschillende situaties. Zowel voor thuis, op school, bij vrienden en eventueel werk leert een puber hoe het op een elegante manier zijn zin kan krijgen en instandhouding van een goede relatie met de ander!

Leuke testjes. Uitdagende werkvormen en een hoop plezier tijdens de lessen, dat is wat deze training biedt.

Het resultaat: Gelukkige pubers door de training ‘Weerbaar communiceren’.